- e-lect.net - http://e-lect.net -

В подкрепа на „Да, България“

Posted By Юри Иванов On 07/02/2017 @ 12:38 pm In Най-важното,Общество | 1 Comment

Yes [1]Ще бъда кратък! Все още не знам дали „Да, България“ ще е формацията, която ще подкрепя на предстоящите избори. Дотогава има достатъчно време, за да си съставя мнение, което да е малко по-информирано от – признавам си! – положителните ми, но сравнително повърхностни първоначални впечатления от тази партия.

Виждам обаче, че „Да, България“ предоставя алтернатива, от която има нужда. Затова говорят и огромният ентусиазъм при сформирането ѝ, и мащабната (включително финансова) подкрепа от страна на толкова много хора, и агресивната омраза на медийни субекти, които обикновено свързвам с един успял млад мъж, а покрай него и с всяко политическо статукво у нас от доста години насам.

В този смисъл „Да, България“ заслужава шанса да тества идеите си на избори и да се опита да спечели доверието на избирателите в открита борба със своите опоненти. Вчерашният опит да ѝ се попречи да постигне това, освен съшит с бели конци, е и твърде недостоен, за да не заслужи отпора на онези от нас, които се борят за честна игра в политиката.

Днес „Да, България“ и Зелените се борят да съберат достатъчно подписи, за да регистрират коалиция и така да преодолеят спънките пред участието на най-новата ни политическа формация на предстоящите избори. Аз лично смятам да ги подкрепя. Ако и ти искаш да го направиш, тук ще намериш списък с местата, където можеш да се подпишеш [2].

Ако тази статия ти допада, винаги можеш да се абонираш за RSS feed-а на E-lect [3], по e-mail (по-нагоре и вдясно), да станеш приятел на сайта във Facebook [4] или да последваш фийда му в Twitter [5]. Аз от своя страна ти обещавам да не съжаляваш.

А ако харесваш този сайт и желаеш да подкрепиш развитието му, ще се радвам да ни станеш патрон в Patreon [6].


Article printed from e-lect.net: http://e-lect.net

URL to article: http://e-lect.net/?p=13336

URLs in this post:

[1] Image: http://e-lect.net/wp-content/uploads/2017/02/Yes.png

[2] тук ще намериш списък с местата, където можеш да се подпишеш: https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1OjpBm1LTLEJl1oYJKRtaBoyM7iE&ll=42.68507231157436%2C24.156202034374928&z=9

[3] RSS feed-а на E-lect: http://e-lect.net/?feed=rss2

[4] да станеш приятел на сайта във Facebook: https://www.facebook.com/pages/E-lect/344353040989?ref=ts

[5] фийда му в Twitter: https://twitter.com/itilon

[6] ще се радвам да ни станеш патрон в Patreon: https://www.patreon.com/Elect

[7] Image: http://www.facebook.com/share.php?u=http://e-lect.net/?p=13336

Copyright © 2010 e-lect.net. All rights reserved.