- e-lect.net - http://e-lect.net -

Кой ограби България

Posted By Юри Иванов On 13/03/2017 @ 5:07 pm In Най-важното,Редакционно | 1 Comment

Propaganda [1]Дори Коалиция „Да, България“ вече да не ми беше симпатична със сравнително добрата си програма [2] и голямото количество достойни хора вътре, днешната атака срещу нея от страна на един „любим“ вестник със сигурност щеше да я направи такава. Не мога да отрека, че искрено ме забавлява когнитивният дисонанс в пресата на „успелия млад мъж“, за която „Да, България“ е едновременно малка формацийка, която нищо няма да постигне на предстоящите избори, и зловещо чудовище, чиито конци са дърпани от най-могъщите кукловоди в историята, и което виновно за „ограбването“ на страната.

(Впрочем, такъв по всичко личи е сюжетът на фантастичния роман „Крадци на демокрация“, който днес се разпространяваше безплатно с онова издание, в което държавната администрация напълно случайно се скъсва да рекламира. От него ще „разбереш“, че Иван Костов, Иво Прокопиев и Цветан Василев стоят зад „шайката“ „Да, България“, а ако това стане, по-умните ти приятели пък ще научат, че си идиот.)

В тази връзка един въпрос ми се струва особено интересен. Създаването, отпечаването, разпространението и подаряването на книга в тираж от десетки хиляди бройки струва пари – много повече пари, отколкото вестник, продаващ се по 60 стотинки, може да си позволи да похарчи на нормален пазар. Хората, осигурили тези средства, колкото и безскрупулни да са, по всяка вероятност не са глупави и едва ли биха организирали толкова мащабна атака срещу формация, за която са наясно, че няма шансове на предстоящите избори – все пак съвсем базови познания по ПиАр ти стигат, за да се прецениш, че ако политическият ти опонент наистина е крайно неразпознаваем и/или непопулярен, последното, от което имаш нужда, е масово да се заговори за него.

Какво ли знаят личностите, стоящи зад „крадците на демокрация“, за да похарчат толкова много в опит да дискредитират формацията около Христо Иванов?

Ако тази статия ти допада, винаги можеш да се абонираш за RSS feed-а на E-lect [3], по e-mail (по-нагоре и вдясно), да станеш приятел на сайта във Facebook [4] или да последваш фийда му в Twitter [5]. Аз от своя страна ти обещавам да не съжаляваш.

А ако харесваш този сайт и желаеш да подкрепиш развитието му, ще се радвам да ни станеш патрон в Patreon [6].


Article printed from e-lect.net: http://e-lect.net

URL to article: http://e-lect.net/?p=13472

URLs in this post:

[1] Image: http://e-lect.net/wp-content/uploads/2017/03/Propaganda.jpg

[2] сравнително добрата си програма: http://e-lect.net/?p=13368

[3] RSS feed-а на E-lect: http://e-lect.net/?feed=rss2

[4] да станеш приятел на сайта във Facebook: https://www.facebook.com/pages/E-lect/344353040989?ref=ts

[5] фийда му в Twitter: https://twitter.com/itilon

[6] ще се радвам да ни станеш патрон в Patreon: https://www.patreon.com/Elect

[7] Image: http://www.facebook.com/share.php?u=http://e-lect.net/?p=13472

Copyright © 2010 e-lect.net. All rights reserved.