This option will reset the home page of this site. Restoring any closed widgets or categories.

Reset

Love on TV

Понякога силата на маркетинга може да бъде използвана, за да пропагандира лъжи, да всява ужас или да държи цели народи в подчинение – както показват множество примери, започващи с посланията на Ал Каида, преминаващи през Zeitgeist и конспиративното кино, и приключващи с пресата в Северна Корея. Понякога, обаче, тя помага на нормалните хора да донесат щастие на тези, които обичат. Знам, че не си личи, но вторите примери са ми любими и затова днес ще поговорим за Дейвид Джоунс.

Представи си един напълно обикновен телевизионен служител! Представи си, че той е влюбен в приятелката си! Представи си, че е готов да ѝ предложи брак! Е, стандартните варианти за това ежедневно биват изпитвани, както и множество доскоро нестандартни такива, така че те не са достатъчно интересни. Какво ти остава в подобна ситуация? Да разчупиш клишето напълно – по начин, който ще те превърне в интернет сензация.

В случая с Дейвид Джоунс това става, когато отправя предложението си… от екрана по време на фиктивен рекламен клип, видян от милиони, но предназначен за един единствен човек. С думите:

Много хора казват, че сме влюбени, сякаш е нещо лошо. Какво ще кажеш аз и ти да им покажем какво представлява истинската любов?

Нестандартно! Незабравимо! Адски готино! С което се опитвам да намекна, че ще бъде хубаво да се радваме на повече подобни примери, вместо на онези – другите – с които започнах днешния текст.

П.С. Снимката е скрийншот от оригиналния клип.

1 Comment

  1. Впрочем, всеки, който намира горното за твърде гей за този сайт, може да влезе тук пак утре, когато ще се върна към стандартната (не)провокирана агресия :) .

Коментирай