This option will reset the home page of this site. Restoring any closed widgets or categories.

Reset

Пореден полицейски успех

Ако си мислиш, че работата на полицията трябва да бъде да защитава гражданите от разни убийци, крадци и изнасилвачи, дълбоко грешиш. Крадците, убийците и изнасилвачите вече са на втори план, изместени от най-голямата заплаха за правата ни – хората, споделящи файлове в интернет. Затова, естествено, приоритет на полицията са пиратите.

За задържането на един такъв зловещ престъпник от ГДБОП споделя БЛИЦ днес. Той не само е направил опит да покаже незаконно филма „Лора от сутрин до вечер” във VBOX7 (който е предотвратен с героичните усилия на така наречените антимафиоти), но и е разпространявал други български продукции. Аз, разбира се, адмирирам действията на полицията, които по никакъв начин не смятам за откровен произвол, нарушаващ Конституцията и естествените права на човека. Обаче не мога да не се запитам дали ограниченият ресурс на МВР ще бъде достатъчен за задържането на всички един милион двеста и шест хиляди деветстотин и четирима съучастници на опасния рецидивист Е.Г. (повечето не по-малко опасни рецидивисти от самия него).

Поне изграждането на толкова много нови затвори ще стимулира строителния бизнес, а като приберем пиратите в тях ще ликвидираме и безработицата.

Що се отнася до крадците, убийците и изнасилвачите, само разни объркани хора смятат, че те са истинските престъпници и работата на полицията е да се бори с тях, а не да организира показни акции срещу обикновените граждани на България.

Коментирай