This option will reset the home page of this site. Restoring any closed widgets or categories.

Reset

Във възхвала на наглостта

Не, аз съвсем не намирам за нагло, че един очевидно болен човек изчака протестиращите срещу него да се разпръснат, за да ги подгони поединично с дебеловратите си охранители, да крещи, че са „курви на Бойко” по адрес на обикновените граждани и да държи сметка на полицията защо не пази него и мутрите му от зловещите майки и още по-зловещите им дечица, по които същите тези мутри хвърляха бутилки и димки пред централата на Атака.

За мен няма и нищо нагло в думите на един самозабравил се ляв политик, че, докато онези, които протестират срещу управлението, са има-няма пет хиляди, то се радва на подкрепата на над милион български граждани (при това изречени по същото време, в което „симпатизантите” му сами се подготвят да излязат на протест срещу него).

Не ме впечатлява и заплахата на друг член на управляващото мнозинство да изкара милион и триста хиляди души на митинг в подкрепа на правителството. Иска ми се да видя мнозинството да пробва да изпълни тази заплаха – ей така, просто за да се позабавляваме.

Дори не намирам за нагло изказването на министър-председателя ни, че му е през центъра за волята на суверена, но – виж! – ако приятелите му от БСП и ДПС му поискат оставката, това вече е съвсем друга история.

Последните прояви на родния политически „елит” не могат просто да се окачествят като нагли – те са престъпни.

П.С: Снимката е на Виктор Владев. В неговия блог можеш да откриеш и един интересен поглед към вчерашния протест.

Коментирай