Тази опция ще възстанови настоящата страница по подразбиране като върне всички затворени секции и категории.

Академия по танци/ Вампирски сериал, etc.

След предишната статия, няма как да не разведря атмосферата с малко радостна информация от културния афиш. Започвам с новината, че Sofia Dance Week Academy 2010 все пак ще има. Както съобщава сайтът на международния танцов фестивал, тя ще започне в понеделник (13.09) и ще продължи до четвъртък (16.09). Мястото е същото като преди – Лятната естрада (Сцената) в Борисовата градина, а началният час – 19:00.

Програмата на Sofia Dance Week Academy стартира с хип-хоп в понеделник, ще премине през български народни танци във вторник и арабски чудеса в сряда и приключва със салса. Входът, естествено, е свободен (има си хас да е другояче в Борисовата, де). Повече за самия фестивал можеш да прочетеш тук.

On a darker note, вчера бе премиерата на втория сезон от сериала „Дневниците на вампира” по телевизия CW. Благодарение на характерната българска страст към споделянето, днес първият епизод вече може да бъде изтеглен от знаеш къде. В него продължава да блести сексапилната канадска българка (или българска канадка?!) Нина Добрев, която този път ще се изправи пред предизвикателството през голяма част от времето да играе ролята на завърналата се Катрин.

Впрочем, ако не си чувал за „Дневниците на вампира” или си позабравил сериала, би могъл да научиш подробности от едноименната статия в E-lect.

Преди да се разделим, ще завърша днешния безкрайно мързелив текст с кратка платена реклама на следващия материал в рубриката „Култура” на сайта. Приготви се за „Миротворците” – пространно ревю на една от най-приятните исторически книги, с които съм се сблъсквал напоследък. Искаш ли да си първият, който ще научи за излизането му? Няма проблем, винаги можеш да се абонираш за RSS feed, по e-mail (почти директно вдясно) или просто да станеш приятел на E-lect във Facebook.

1 коментар

  1. Филма е жесток. Много е добър. Препоръчвам го!