Тази опция ще възстанови настоящата страница по подразбиране като върне всички затворени секции и категории.

Ако не стане със захар…

Magic ProjectСлед като вчера стана ясно, че община Нова Загора успешно се е защитила от злите сили с помощта на 50 килограма захар и древна (вероятно арамейска) магия, се замислих, че не е добре да спираме дотам. В крайна сметка в България има общо 265 общини, 264 от които все още са в лапите на злото, и е въпрос на национална отговорност новозагорският кмет Николай Грозев да сподели с цялата страна какво точно му е казала Ванга онзи ден, за да можем и ние да почерпим от челния му опит.

Интересен е въпросът и за избора на място за осъществяване на древния пречистващ ритуал за прогонване на нечистите създания. За кмета на Нова Загора това може да е главният път, но повечето български граждани, убеден съм, ще се съгласят, че злите сили имат навика да се събират предимно около обществени сгради от типа на Парламента или повечето кметства, където да плетат злокобните си паяжини, докато похапват депутатски кюфтета и слушат за любовните подвизи на Волен и Деница.

Затова, струва ми се, е най-добре да последваме мъдростта на Ванга и да започнем да ръсим със захар тези свърталища на злото, докато не се уверим, че всичките му сподвижници не са обезопасени от силата на магията (която в случая ще се въплъти в комбинация от тежко затлъстяване и диабет тип 2).

Ако се окаже, че захарта не помага обаче, аз вчера чух лично от Ванга – Нешка ще потвърди! – че има една още по-силна магия. Тя изисква повече подръчни материали, но пророчицата ме увери, че ефективността ѝ няма грешка. За правилното изпълнение на магията ще ни трябват средноголямо количество напалм и няколко клечки кибрит…