Тази опция ще възстанови настоящата страница по подразбиране като върне всички затворени секции и категории.

Борисов, [цензура], [цензура]

Щях да пиша друг материал посветен на управлението на нашия [цензура] премиер. Но ме спря тиражираната навсякъде днес новина за арестувания кандидат-кмет на София от Единната народна партия Петър Якимов. Човекът, видиш ли, бил задържан за 24 часа и изправен пред съда, защото издигнал плакат с надпис „Борисов, дрога, избори” по време на благотворителен футболен мач.

[Цензура] в България. [Цензура]. [Цензура]. [Цензура].

И аз като всеки нормален човек не желая дори да се замислям за перспективата да прекарам част от безценното си време в затвора. Затова този текст е пример за това как ще изглеждат коментарите ми за правителството по време на [цензура] на Борисов. Призовавам колегите в медии и блогове да последват този челен

(дума, която премиерът навярно с радост ще върне в употреба)

пример, за да не смущаваме уюта на управляващите. Защото, видно е, това неминуемо ще се отрази на нашия собствен уют.

Welcome to Borisovland! Само тук, ако си извършил нещо дребно като убийство, изнасилване или присвояване в особено големи размери, ще получиш условна присъда или в краен случай място в парламента. Ако драскаш свастики по стените, си готов да основеш партия, която да е гарант на управлението. А да отпразнуваш рождения ден на масов убиец и диктатор, те прави част от мейнстрийма. И не случайно – затворите се пазят за истински опасните – ония, които крещят, че царят е гол.

Защото премиерът и ордата му диви [цензура] като добри ченгета изглежда са напълно наясно, че истинска 99.99-процентова демокрация може да има, само ако този тип луди бъдат изчистени от улицата.

Впрочем и на него, премиера, и на клакьорите му да им [цензура].