Лекува, не лекува

You may also like...

8 коментара

 1. Красимира каза:

  Сестра ми се беше доверила на д-р Атанасов – клиника “Авицена” Добрич (вече закрита покрай “лекуването” с антималигноцит) именно поради реклама в споменатия в-к “Доктор” през 2002 година. С големи мъки се свърза с д-р Христов, изпрати 400 евро и получи 10 пеницилинови опаковки с “лекарството”. Естествено не помогна. В клиниката престоя 7 дни и я върнаха като труп – с повръщане, не се хранеше и за 1 месец си отиде. Така, че не вярвайте. Ако това лекарство помагаше нямаше да си отидат хора от ранга на Раиса Горбачова и т.н. Ракът не се лекува. Той просто се побеждава ако е в начален стадий. Пиша ви това, защото съм го преживяла – и аз съм онкоболна, но хирургическата намеса беше навременна и вече 8 години съм без рецидив. Ракът е съдба и борба.

 2. desislava каза:

  Майка ми също се разболя от рак на стомаха през 2008 г. с разсейки в лимфните възли – 15 на брой. Дадоха й макс. 6 месеца живот. Лекарите казаха, че “няма смисъл, жената си отива, за какво да я мъчим”. Единственият ни шанс беше “Антималигноцит”. Набавихме го много трудно, майка пи от него в продължение на 7-8 месеца – 600 дози. Днес е жива и здрава, слава на Бога. Ходихме на прегледи всеки месец и няма следа от рака и разсейките по лимфите. Когато се разболя, ние я излъгахме, че има голяма язва на стомаха, не намерих сили да й кажа, че умира, до ден днешен тя не знае, че е болна от рак, така че не вярвам в обясненията за “плацебо ефект”. Крайно време е това лекартство да се регистрира и да се даде шанс на онкоболните да се измъкнат от лапите на тази кошмарна болест. Пожелавам на болните от рак и техните близки да имат късмета, който имаше нашето семейство. Колко “законни” лекарства има, които са с безброй странични ефекти, но са в аптеките и ние всички ги купуваме??? Нима от химиотерапията не умират хора? Умират – много повече отколкото оживяват! Но това е многомилярден бизнес – РАКЪТ Е БИЗНЕС В ЦЕЛИЯ СВЯТ – ТОЙ НЕ Е БОЛЕСТ. Затова такива като ХРИСТОВ са оплювани и гонени цял живот. Това е моето мнение след като семейството ни премина и оцеля от този АД.

 3. Моля те, пиши на кирилица! Дори прочитането на коментара ти беше трудно, какво остава да го направя разбираем.

 4. Павел Марчев каза:

  Не знам как да опиша “усилията” на здравното министерство и цялата купчина политици, занимаващи се, може би сериозно, с това да не бъде регистрирано лекарството против тумор на д-р. Продан Христов. И нищо чудно, в България интересите на фармацевтични предприятия, свързани със здравното министерство или някое високопоставено лице в политиката, винаги са имали превез върху дилемата – дали пациентът има правото да бъде излекуван или пак някоя фирма да си продаде лекарствата. С две думи сме си чисто и просто опитни зайчета, а на лечението, особено на по-сложни ракови и др. заболявания майната им. Пиша всичко това, защото самия аз претърпях две мозъчни операции в началото на 90-те години и връщайки се назад благодаря, че никой още не бе измислил здравната каса. Може би тя е основният проблем на българското здравеопазване. Тъжно е това, което написах и вместо да има инициатива антитуморното лекарство на Продан Христов да бъде поредното българско откритие то се превръща в пречка за фармацевтичният бизнес. Всичко е дотам сиво и тъмно в нашата родна България, та май по добре да сме си болни, че иначе откъде ще процъфтяват компании като “Фармахим”, “Софарма” и капиталите на политиците ни в концерни като Bayer и други.

 5. Ana Gabrova каза:

  Добър ден, бихте ли ме информирали къде мога да намеря този антималигноцит? Моята майка е болна от рак на дебелото черво с разсейка в черния дроб. Много ви благодаря!

 6. Много съжалявам за болестта на майка ти. Искрено се надявам тя да се излекува и ще се моля за нея с цялото си сърце. Но аз не знам от къде можеш да намериш антималигноцит и не съм убеден, че това лекарство би било от полза – не вярвам, че то работи наистина. Късмет все пак, дано към каквото и лечение да прибегнете, то да бъде успешно!

 7. Мaрия каза:

  Отговaрям нa коментaрa нa Desislava: Мaйкa ти се е излекувaлa не от Antimalignocyt, a от фaктa че не е знaелa,че е болнa от рaк, зaщото тогaвa щеше дa се отчaя и мислите ѝ ще я убият, имa един единствен нaчин дa се пребори човек с рaкa и той в глaвaтa му, не случaйно хорa решени нa всякa ценa дa живеят се излекувaт, a други не, въпреки еднaквото лечение и хорa без проведенa химиотерaпия, се излекувaт с aлтернaтивни методи, гъби, билки и т.н., зaщото те имaт нaй-силното лекaрство ВЯРAТA И ЖЕЛAНИЕТО ЗA ЖИВОТ!!! Жaлко, че моятa мaйкa го нямa товa лекaрство, но се нaдявaм,че ще успея дa я нaкaрaм дa го рaзбере.

 8. Николета каза:

  Здравейте, не знам за антималигноцита дали работи, но има един лечител, който излекува баща ми от рак на дебелото черво, макар, че той беше отписан от медицината и оставен вкъщи да си отиде без надежда. Този невероятен човек се казва Константин! След толкова ходене по мъките, толкова пиене на какво ли не, успяхме да стигнем до него – този човек направи чудото и то само за два месеца! Достоен е и аз се прекланям пред този прекрасен човек. Оставям ви кординатите му, дано все още приема – 0876163848. Успех!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *