Тази опция ще възстанови настоящата страница по подразбиране като върне всички затворени секции и категории.

Неделен концерт с d.vine

От моя гледна точка те са Ирина Нинова и co. (като co. в случая значи Поли Петрова, Деси Петкова, Ана Кънева и Албена Арсова – дано не бъркам), но иначе са и ще стават все по-известни като група d.vine. Противно на родната традиция, която свързва хубавите жени предимно с поп-фолка, техният репертоар се състои от поп, фюжън и рок парчета – като започнеш от Give Me One Reason и стигнеш до първия адекватен кавър на Rolling in the Deep, която съм чувал у нас (иначе чуждите са много – например този, този или този).

Както си личи от заглавието, момичетата от d.vine имаха нещастието да излязат на сцена снощи – във вечер, в която нито дъждът, нито концертът на Жан Мишел Жар, нито предстоящото начало на работната седмица стимулираха тълпи екзалтирани фенове да се избиват за последните оставащи билети на входа на Jokers Club – където се проведе събитието. За нашата скромна компания отсъствието на публика, разбира се, нямаше голямо значение, но ми е ясно колко дестимулиращо би могло да се отрази то на всеки музикант.

С d.vine нищо подобно не се случи. Групата ни донесе страхотно настроение (да, знам, че езикът ми днес е необичайно описателен). И въпреки че безспорно има какво да се желае, единственият истински сериозен минус, който специално си измислих за материала, е, че липсваха авторските парчета.

Така че защо и ти не отидеш да се позабавляваш с d.vine следващия път, когато излязат пред публика (който всъщност е този четвъртък от 22:00 часа, ако по случайност си от Пловдив – в клуб „Мармалад”)?