Тази опция ще възстанови настоящата страница по подразбиране като върне всички затворени секции и категории.

Обратна връзка

Тъй като днес се навършва година и половина от създаването на сайта (доживяхме, да не повярваш!), преди няколко дни скромният ни екип замисли да проведе малка Facebook анкета сред нашите приятели. За съжаление, не съобразихме, че съобщенията от страници там се получават в някакви странен фолдър и за тяхното наличие никой не те информира – на нас лично ни трябваха два дни, само за да се сетим къде са. И Facebook анкетата се оказа фиаско.

За да не сме съвсем капо, но най-вече понеже твоето мнение е от огромна важност за нас, я пренесохме (частично) в E-lect. Така че, ако ти се отговаря на въпроси, можеш да го направиш леко вдясно и надолу (под „Статии“) – те за момента са два и би трябвало да се редуват при всяко презареждане на страницата. Форматът е ужасно тромав за целите ни, разбира се, и затова искам да те помоля да придружиш отговорите си с кратък коментар ето тук.

Всеки фийдбек е добре дошъл. Анкетата е валидна до 15 септември в 23:59 вечерта, а след това ще пуснем нова. Благодаря ти предварително!