Тази опция ще възстанови настоящата страница по подразбиране като върне всички затворени секции и категории.

Правила

1. Всички коментари се пишат на кирилица, в съответствие с правилата на българския правопис. (Това означава преди всичко, че изреченията започват с главна буква и завършват със съответния препинателен знак и че буквите „4“ и „6“ не се използват.) Явно неграмотни постове, дори написани на кирилица, ще бъдат трити. Същото се отнася за коментарите на шльокавица.

2. Изрично се забраняват всякакви изказвания, призоваващи към насилие, както и към нарушаване на Конституцията и законите на България. Логично, коментарите, съдържащи подобни изказвания, ще бъдат изтривани.

3. Не се толерират спамът и флудът. Апелирaм коментарите да бъдат насочени към темата на съответната статия, а не към други проблеми, колкото и важни да са те за теб.

4. На грубия език, псувните и обидните подмятания към останалите коментиращи също не се гледа с добро око. Това важи и за личните нападки. Отнася се и за случаите, в които те са насочени към автора на конкретна статия. Както вече можеш да се досетиш, коментарите, на които не гледам с добро око или които нарушават апелите ми, ще бъдат трити.

5. За сметка на това, критиката, когато е конкретна и аргументирана, е желана.

6. Ако смяташ, че някой от коментарите ти не нарушава нито едно от горните правила, но въпреки това е изтрит, не се колебай да се свържеш с мен. Понякога стават грешки!

1 коментар

  1. Таня Соломонова каза:

    Вероятно коментарите подлежат на одобрение преди публикуване на страницата Ви. Би трябвало, ако е така, да го посочвате в „Правила за коментиране“, за да не се чуди коментиращият за какво иде реч, или пък да пише едно и също нещо по няколко пъти. Ако предположението ми е вярно моля да публикувате на Стената си „третия“ поред мой коментар! Благодаря!