Тази опция ще възстанови настоящата страница по подразбиране като върне всички затворени секции и категории.

Правила

1. Всички коментари се пишат на кирилица, като се спазват правилата на българския правопис. (Това означава преди всичко, че изреченията започват с главна буква и завършват със съответния препинателен знак и че буквите „4“ и „6“ не се използват.) Явно неграмотни постове, дори написани на кирилица, ще бъдат изтривани. Коментарите, които не са на кирилица, естествено, също.

2. Изрично се забраняват всякакви изказвания, призоваващи към насилие или омраза по какъвто и да било групов признак (социален, етнически, религиозен, професионален и пр.), както и към нарушаване на Конституцията и законите на България. Логично, коментарите, съдържащи подобни изказвания, ще бъдат изтривани.

3. Не се толерират чатът, спамът и флудът. Апелирaме коментарите да бъдат насочени към темата на съответната статия, а не към други проблеми, колкото и важни да са те за теб.

4. На грубия език, псувните и обидните подмятания към останалите коментиращи също не се гледа с добро око. Това важи и за личните нападки. Отнася се и за случаите, в които те са насочени към автора на конкретна статия. Както можеш да се досетиш, коментарите, на които не гледаме с добро око или които нарушават апелите ни, ще бъдат изтривани.

5. За сметка на това, критиката, когато е конкретна и аргументирана, е желана.

6. Ако смяташ, че някой от коментарите ти не нарушава нито едно от горните правила, но въпреки това е изтрит, не се колебай да се свържеш с нас. Понякога стават грешки!

1 коментар

  1. Таня Соломонова каза:

    Вероятно коментарите подлежат на одобрение преди публикуване на страницата Ви. Би трябвало, ако е така, да го посочвате в „Правила за коментиране“, за да не се чуди коментиращият за какво иде реч, или пък да пише едно и също нещо по няколко пъти. Ако предположението ми е вярно моля да публикувате на Стената си „третия“ поред мой коментар! Благодаря!

Коментирай