Речник на начинаещия активист и патриот

You may also like...

9 коментара

 1. Potrebitel каза:

  Супер! Само дето в bg-mamma има и много инакомислещи, не ни оприличавайте на стадо! Почитания.

 2. Прехвърлям текста ти на кирилица, за да може да се чете по-лесно! Напълно си прав/а за БГМАМА – форумът е страхотен в много отношения (и куца в други). Може би не съм го написал достатъчно ясно (за което се извинявам) – определенията тук са събрани в интернет пространството и повече или по-малко изменени, за да паснат на текста. По начало те не са мое дело. Наистина, последната ми мисъл е да обиждам всеки потребител на форума. Съжалявам, ако се получава така! 🙂

 3. Marfa каза:

  Поздравления за речника. 🙂

 4. Longanlon каза:

  Изрод си баце 🙂 .

 5. MacTeP каза:

  Хахахахаха Хахахахахахах Хахахахххххаа Аахахахаха добре, добре. Така не се бях забавлявал от доста време. Жалко само че 90% от хората в Земния Рай вярват в такива работи 🙁 . Преди и аз си мислех за работи като екология и т.н… само че бизнесът вече е напълно наясно, че парите вече са в ЕКО-то, така че можем да спим спокойно 🙂 .

 6. Екоспод каза:

  Алелуя бе!

 7. frog каза:

  Много добре! 😆

 8. Marfa каза:

  Сещам се, че след антималигноцита можеш да С да добавиш и Ставринола, дето е дело на проф. Ставри Христов, измислил качествено нов метод за лечение на рак с нанодиаманти, но българската държава не ще да го пусне в масово производство, въпреки че нито е тествано, нито е много ясно на какъв принцип работи въпросното чудо. Общо взето, за повече информация виж Антималигноцит.

 9. Marfa каза:

  Ставри Ставрев, извинявам се.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *