Тази опция ще възстанови настоящата страница по подразбиране като върне всички затворени секции и категории.

Свободно слово (за Волен)

Понеже наскоро българският депутат и дългогодишен борец срещу еврейската конспирация, Луфтханза и изпреварващите на магистралата (а доскоро и премиера „Мухобойко” Борисов) Волен Сидеров „направи инструктаж коя журналистика е правилна и коя – неправилна” (по сполучливото определение на вестник „Сега”), се чувствам длъжен да се вслушам във волята му и първи да въведа новата практика в E-lect.

(Очаквай наесен и в цяла България, стига само Сидеров да спечели президентската надпревара!)

В мрачните стари времена, когато журналистите „окепазяваха политиците”, „замърсяваха цялата картина” и „шикалкавеха”, щях да напиша личното си мнение, че чичкото с бялата коса и блесналия поглед, е минимум за лудницата. Днес, обаче, съм готов да го определя като леко екстравагантен.

Пак тогава бих ти обърнал внимание на (не особено) изненадващо двуличното поведение на човека, който относително доскоро замърсяваше ефира на телевизия „Скат”, окепазявайки водещи политици и явно шикалкавейки в търсене на няколкоминутна слава. Но в страната на Волен двуличието ще се нарича последователност – в крайна сметка какво по-последователно от това да искаш ти да си единственият, имащ право да обижда, да се обижда и да преценява кое е правилно и кое грешно!

Разбира се, развивайки темата, в миналото щях да споделя, че според мен господин Сидеров отдавна е заслужил от пет- до десетгодишна почивка в Софийския затвор или друго курортно съоръжение с решетки на прозорците и въоръжена охрана за делата си на магистрала Тракия например. Обаче тъй като трябва да се съобразявам с новия морал, не ми остава нищо друго освен да призова: „Гласувай за Волен! Само така най-накрая ще се преборим със свободното слово в България!