Тази опция ще възстанови настоящата страница по подразбиране като върне всички затворени секции и категории.

Скинария

Доживяхме! Ето че най-накрая всеки роден противник на предпазването от СПИН, на враждебната пропаганда срещу демократичния режим в Иран и на това да се пречи да изразяваш радостта си потрошавайки стадиона на противника – тоест всеки Български Патриот™ – има повод за радост сред пороя от мъка и страх, причинени от циганското насилие, което не бива да забравяме, достига до нас с финансовата подкрепа на Световното Еврейство.

Най-сетне империята отвърна на удара. И то как – в неравна борба шестима герои смазаха от бой в автобуса числено превъзхождащите ги двама цигани (единият от които с епилепсия) като дори успяха да изрисуват стъклата на превозното средство с извечния символ на нашата съпротива, пред който, знае се – още хан Аспарух и Левски са се кълнели – свастиката.

Честито, България, и нека този пример послужи за… да де, пример на всички останали национално отговорни и умствено изостанали представители на скинхед движението, които явно знаейки, че вече спомената свастика произхожда от Индия

(откъде и циганите)

я използват за заблуда на противника, точно както Люк Скайуокър и Хан Соло се облякоха в имперски униформи много отдавна в една далечна галактика.

Двама от враговете паднаха, един милион остават. Единствено не ми дава мира въпросът: при това числово съотношение откъде ще си внесем още три милиона патриоти?