Тази опция ще възстанови настоящата страница по подразбиране като върне всички затворени секции и категории.

Партизанска операция „Възмездие”

Въпреки празничния ден, не мога да се въздържа да не кажа няколко думи за днешното обещание на лидера на Атака Болен… да де, хъхъ Волен Сидеров да започне партизанска борба (а не война, както бе съобщено в интернет), ако Иван Костов и Синята коалиция, на която той е съпредседател, влязат в управлението.

Подкрепям! Мисля всички – с изключение на бързо стопилия се под санитарния минимум електорат на националистическата партия – сме наясно, че Волен отдавна има нужда да прекара известно време на едно хубаво място, по възможност обграден от приятни светли тонове и леко, успокояващо музикално оформление, и напълно изолиран от външния свят. Тъй като от лудницата изглежда не го искат, обаче, гората (особено, ако по стара партизанска традиция е високопланинска) се превръща в подходяща алтернатива.

Е, вярно, старите мандри вече ги няма, но за този съвременен герой може по изключение да бъдат построени една-две по линия на бюджета я за инфраструктурата покрай пистата за Формула 1, я за тази покрай модерния религиозен туризъм. Те, естествено, ще бъдат снабдени с всичко, от което Волен се нуждае – с преимущество на успокоителните и добре обучения медицински персонал.

Ако от друга страна лидерът на родния национализъм пожелае да се отклони от отъпкания път на българското партизанско движение и наистина да повоюва с някого, винаги можем да го изпратим в Турция или Израел. Така ще изпълним част от другите му мечти – да завърши светото дело за отърваване на планетата от зловещия ционизъм или поне да спре заснемането на новия сезон на „Перла”.

Мислиш, че е прекалено грубо? Сериозно, какво отношение се полага спрямо човека, който предизвиква побой на магистрала Тракия, бива изхвърлен от самолет на Луфтханза, за броени години е напуснат от всички по-стойностни хора в собствената си партия (до един оказали се „изменници” и „престъпници” – малко като при Сталин) и в крайна сметка отрекъл се от програмата си, само за да е близо до властта? Или спрямо политика, който така и не научи, че в парламента е препоръчително да дава някакъв пример, различен от този на  луд с блеснал поглед и байганьовско поведение?

Ай стига въздух под налягане.