- e-lect.net - https://e-lect.net -

Гербинатор 2012

Прекъсваме програмата с извънредно съобщение.

[1]Късно снощи – на 21 декември 2012 г. – от опитна лаборатория 1 за производство на резервни части на човека е избягал прототип ББ1ЦЦВ, известен още като Гербинатор 2012. По данни на БАН киборгът е въоръжен и извънредно опасен.

В резултат на последните опити за иновиране на резервните части, в лявата му ръка е  вграден полиестерен противопожарен шланг с дължина десет метра, с който той е удушил пазачите в лабораторията. Дясната ръка на киборга – в следствие от директивите на министъра на вътрешните работи за респектиране на престъпния контингент – може да се трансформира в лека картечница или базука (светлосини).

Блиндираната врата на лабораторията е била разбита с крак, съоръжен с най-иновационната версия на технологията „левачката”, разработена от д.б.н. Хр. Ст. Последният не бе открит за коментар, тъй като по думите на пресаташето му „изпълнява важна дипломатическа мисия” в неназован испански град, така че спецификата на технологията остава неизвестна.

От малкото незасекретена информация става ясно, че в мозъка на киборга е вграден за тестване ултранов антивирусен софтуер с търговското име „Анти-Станишев”. Не са ясни както параметрите на теста, така и функционалностите на софтуера.

Минути след бягството роботът е взривил чисто новия джип на журналиста Сашо Диков, след което е опустошил офиса на вестник Галерия. Там той се е снимал как блъска главата на Явор Дачков във вратата. (Внимание! Снимките не се препоръчват за непълнолетни, хора със сърдечни проблеми, бременни жени и Роман Василев.)

По последни данни, само преди броени минути свидетели са забелязали Гербинатор 2012 да се насочва към района на АЕЦ Козлодуй. За справяне с кризата новоизбраният американски президент Сара Пейлин предостави на премиера и и.д. генерален секретар на ООН Бойко Борисов тактическо ядрено оръжие…

А всичко започна толкова невинно [2].

[3] [4]