Тази опция ще възстанови настоящата страница по подразбиране като върне всички затворени секции и категории.

Конспирация на глупостта

Всеки ден свикнахме да четем как и гледаме как цигани са беснели из българските земи. Бяха бити и убивани случайни хора… и всички правителства досега не намериха начин да озаптят тая необразована, паразитираща и непризнаваща никакви норми на поведение сган… Не организираните престъпници, а неорганизираните цигани са голямото бедствие в България!

Красимир Бачков, на 52 г., в статията „В гражданска война ли сме?”, публикувана на сайта за лично творчество Откровения.

90% от битовите престъпления, в т.ч. убийства на възрастни хора, изнасилвания, грабежи и т.н. са дело на нашите събратя и сънародници. Събратя и сънародници, които не ходят на баня, имат мургав тен на кожата, но получават доживот социални помощи. Сънародници, които бавно и полека превръщат страната ни в едно голямо бунище… Аз съм все още толерантен. Засега.

Некъв случаен потребител на Откровения, кръстил се Странник, в статия със странното име „Цигани зация” и още по-странната липса на форматиране.

Има един народ, който в изпълнение на плана Ран-Ът е намалял от осем до пет-шест милиона. Тук градовете са призраци, земите – пустош, а производствените сгради са в развалини… Налице е поголовно затъпяване… Почти никой не чете книги. Над 20% от младите хора са неграмотни.

Паула Уайт, на 49 г., автор на книгата „Свещената магия” (ОМГ!!!), в статия, озаглавена „Геноцидът над българите” и публикувана в Откровения.

Облъчват ни с турски сериали, за да забравим, че има повече джамии, отколкото църкви… Тези сериали са направени за българите, това не е реалността там, те ни заблуждават… Изчакват момент да атакуват отново, а ние жмим пред говорещата кутия… Те ни казват само онова, което искат да знаем. И по-точно клюки, убийства и сериали. Ако  преди са го правили семпло, днес ни турцизират направо нагло.

Александра Милева, на 20 г., в статията „Влакът на дружбата?!”, отново там.

Ясно разбиране може да има само този, който е в състояние да види не с очите на знанието а с очите на Абсолютната Истина – тази идваща от Словото на Всемогъщия Бог. Да – Природата наистина се променя и този процес няма да спре от мерките, описани в докладите на ООН, защото е продиктуван не от индустриалната, а от моралната дейност на човека. Глобалното замърсяване на душите води до глобалните промени в света…

Явор Костов, на 39 г., в статията „Глобалното замърсяване на душите”, качена на същото място.

Жените-феминистки са смешни и жалки същества… Най-ужасното, обаче, е друго – за феминистките моралните, семейните и духовните ценности са мъртвородени. За тях не значат нищо проявите на любов, майчинство, съпружеска вярност. Интелектуалните им интереси се свеждат до някое тъпо като тях самите риалити, слушане на Амет и Пепа Синята прашка и ровене в някой долнопробен сайт.

Поредният анонимен малоумник с ник Арихо в статията „Жените, които мислят само за чукане”, която може да се намери пак в Откровения.

Писна ли ти? Значи ставаме двама. При толкова много глупост, събрана на едно място, даже няма да си позволя да коментирам. Трибуната оставям на теб!

Внимание: Авторът дълбоко уважава труда на създателите на Откровения и нищо в тази статия не цели да злепостави сайта за лично творчество. Всички цитати тук са взети оттам, заради достъпността им. Но те – и хиляди подобни на тях – могат да бъдат открити относително лесно навсякъде в Мрежата – в блогове, сайтове и по форумите. Броят им, за съжаление, непрекъснато нараства, което извиква в съзнанието ми една-единствена дума: „Епидемия”.

Ако тази статия ти допада, винаги можеш да станеш приятел на E-lect във Facebook или да последваш този сайт в Twitter.

А ако харесваш сайта и желаеш да подкрепиш развитието му, ще се радвам да ни станеш патрон в Patreon. Аз от своя страна ти обещавам да не съжаляваш.

14 коментара

 1. Красимир Бачков каза:

  Аз подписвам всичко написано от мен със собственото си име и отговарям за всяка написана дума! Ти кой си бе нещастен анонимнико, дето се опитваш да всяваш смут и недоверие към ИСТИНСКИТЕ проблеми на нацията? Защо не си се подписал, бе майчин сине? Къде видя глупоста, бе предателско изчадие? В убитите без основание българи от развилнялите се цигани ли? Напиши си името, възраста и местоживеенето, както съм направил аз, за да видят хората къде се въдят предателите на България!

 2. По принцип горния коментар трябваше да отиде директно в боклука, но не мога да отрека, че има образователна стойност, така че го оставям. Иначе, просто няма какво да отговоря на някаква откачалка :). Освен да ѝ препоръчам съответното здравно заведение.

  П.С: Как обаче не се намери един идиот, който да види, че името ми го има на n места наоколо, за мен остава мистерия.

 3. Красимир Бачков каза:

  Да се вземат отделни абзаци от статии на хора, разтревожени за бъдещето на държавата ни, е точно както дявола чете евангелието. Несъмнено нищожника Юри Иванов изпълнява нечия поръчка, за което нищо чудно и да му плащат. Другата възможност е да е пациент на някоя психиатрия. Защото НЯМА нормален българин, който да не се притеснява от циганския проблем в държавата. Такива като Юри Иванов отрекоха клането в Батак, турското робство и сега са готови да затрият това, което все още е българско. Срамувам се от такива „сънародници“!

 4. Едва се въздържам да не ти благодаря за прекрасното забавление. Оправи ми деня, ама наистина. Отдавна не се бях смял така! 😀

 5. Ясен каза:

  Прав е човекът за феминизма – една нормална жена не би била феминистка, а хуманистка. Точно феминизмът е това, което причини моралния упадък на САЩ.

 6. ОГИ каза:

  Запознах се със статиите на г-н Бачков и с тия на Юри Иванов. Заключението което мога да направя е, че Юри Иванов е невъзпитан млад хакер, който вероятно ще изтрие и моя коментар. Такива персони в днешно време успяват единствено с арогантност, нахалство и бруталност. Докато г-н Бачков е един много добър писател, с какво може да се похвали младия хакер моля? Не познавам никой от двамата, но злобата в коментара на Юри Иванов ме накара да проуча творчеството и на двамата. Бях възхитен от разкази на писателя Бачков и удивен от йезуитщината в статиите на младия хакер. Докато подобни на Юри Иванов персони имат възможност да манипулират общественото мнение, тази държава бял ден няма да види!

 7. Не виждам причина да те трия! Но не мога да не споделя, че раздвоението на личността е болестно състояние, така че по-добре взимай мерки, докато е време!

 8. Николова каза:

  Г-н Иванов, когато напишете разкази, подобно на писателя г-н Бачков, тогава може да се ОПИТАТЕ да го съдите или да му опонирате! Дотогава просто си мълчете, защото се излагате!

 9. Я стига с тия глупости! Тук никой не коментира ПИСАТЕЛЯ Бачков. Гнусният расист с психологическите проблеми Бачков е този, за когото се отнася (една малка) част от горния материал ;).

 10. Валери Стоев каза:

  Авторът Юри Иванов не е прав в мнението си за г-н Красимир Бачков. Аз обаче съм му благодарен, че в следствие на тази статия открих един истински български писател. Най-хубавият разказ, който съм чел за цигани е „Няма Коледа за манго и магарето“. Позицията на г-н Бачков в този разказ не е расистка и показва точно обратното – съчувствие и разбиране към тежкия живот на това малцинство. Ако някой се съмнява в думите ми, нека прочете този разказ! Намира се на „Хасково.нет“. Лесно е да хвърлиш камък по някого, трудно е да си обективен!

 11. Валери Стоев каза:

  Краси Бачков е най-читавият човек, който може да се срещне сред съвременните български писатели!

 12. Ако наистина е така, сериозно сме го загазили! 😀

 13. Валери Стоев каза:

  Иронията ви е абсолютно неуместна г-н Иванов! Вече имах възможността да се запозная с този автор. Той е земен и добронамерен човек. Защо му завиждате и се опитвате да го хулите? Та вие не го познавате! Той е патриот, а вие не сте. Той пише много яко а вие сте обикновен интелигент и нищо повече. Бъдете себе си! Не се опитвайте да черните заслужилите хора в държавата. Те са толкова малко за разлика от вас завистниците. Мислите ли че като охулите един добър автор и вие ще се издигнете на неговото ниво? Съмнявам се! Демонстрирате много високо самомнение но не виждам голямо основание за това. Интелигенти бол но файда от тях йок – както казваше един пенсиониран мой съсед генерал.

 14. Хаха! Добре, че не се смятам за интелигент, иначе сигурно щях да се засегна :).