- E-lect.net - https://e-lect.net -

Конспирация на глупостта

[1]

Всеки ден свикнахме да четем как и гледаме как цигани са беснели из българските земи. Бяха бити и убивани случайни хора… и всички правителства досега не намериха начин да озаптят тая необразована, паразитираща и непризнаваща никакви норми на поведение сган… Не организираните престъпници, а неорганизираните цигани са голямото бедствие в България!

Красимир Бачков, на 52 г., в статията „В гражданска война ли сме?”, публикувана на сайта за лично творчество Откровения.

90% от битовите престъпления, в т.ч. убийства на възрастни хора, изнасилвания, грабежи и т.н. са дело на нашите събратя и сънародници. Събратя и сънародници, които не ходят на баня, имат мургав тен на кожата, но получават доживот социални помощи. Сънародници, които бавно и полека превръщат страната ни в едно голямо бунище… Аз съм все още толерантен. Засега.

Некъв случаен потребител на Откровения, кръстил се Странник, в статия със странното име „Цигани зация” и още по-странната липса на форматиране.

Има един народ, който в изпълнение на плана Ран-Ът е намалял от осем до пет-шест милиона. Тук градовете са призраци, земите – пустош, а производствените сгради са в развалини… Налице е поголовно затъпяване… Почти никой не чете книги. Над 20% от младите хора са неграмотни.

Паула Уайт, на 49 г., автор на книгата „Свещената магия” (ОМГ!!!), в статия, озаглавена „Геноцидът над българите” и публикувана в Откровения.

Облъчват ни с турски сериали, за да забравим, че има повече джамии, отколкото църкви… Тези сериали са направени за българите, това не е реалността там, те ни заблуждават… Изчакват момент да атакуват отново, а ние жмим пред говорещата кутия… Те ни казват само онова, което искат да знаем. И по-точно клюки, убийства и сериали. Ако  преди са го правили семпло, днес ни турцизират направо нагло.

Александра Милева, на 20 г., в статията „Влакът на дружбата?!”, отново там.

Ясно разбиране може да има само този, който е в състояние да види не с очите на знанието а с очите на Абсолютната Истина – тази идваща от Словото на Всемогъщия Бог. Да – Природата наистина се променя и този процес няма да спре от мерките, описани в докладите на ООН, защото е продиктуван не от индустриалната, а от моралната дейност на човека. Глобалното замърсяване на душите води до глобалните промени в света…

Явор Костов, на 39 г., в статията „Глобалното замърсяване на душите”, качена на същото място.

Жените-феминистки са смешни и жалки същества… Най-ужасното, обаче, е друго – за феминистките моралните, семейните и духовните ценности са мъртвородени. За тях не значат нищо проявите на любов, майчинство, съпружеска вярност. Интелектуалните им интереси се свеждат до някое тъпо като тях самите риалити, слушане на Амет и Пепа Синята прашка и ровене в някой долнопробен сайт.

Поредният анонимен малоумник с ник Арихо в статията „Жените, които мислят само за чукане”, която може да се намери пак в Откровения.

Писна ли ти? Значи ставаме двама. При толкова много глупост, събрана на едно място, даже няма да си позволя да коментирам. Трибуната оставям на теб!

Внимание: Авторът дълбоко уважава труда на създателите на Откровения и нищо в тази статия не цели да злепостави сайта за лично творчество. Всички цитати тук са взети оттам, заради достъпността им. Но те – и хиляди подобни на тях – могат да бъдат открити относително лесно навсякъде в Мрежата – в блогове, сайтове и по форумите. Броят им, за съжаление, непрекъснато нараства, което извиква в съзнанието ми една-единствена дума: „Епидемия”.

Ако тази статия ти допада, винаги можеш да станеш приятел на E-lect във Facebook [2] или да последваш този сайт в Twitter [3].

А ако харесваш сайта и желаеш да подкрепиш развитието му, ще се радвам да ни станеш патрон в Patreon [4]. Аз от своя страна ти обещавам да не съжаляваш.