Тази опция ще възстанови настоящата страница по подразбиране като върне всички затворени секции и категории.

Guitar Hero: Queen

В тази много кратка статия ще научиш, че за 2011 г. е предвидена появата на музикалния симулатор Guitar Hero: Queen. Според БГНЕС новината е потвърдена лично от китариста на легендарната банда Браян Мей. Ако това е така, играта за Queen ще се нареди до вече излезлите на пазара Guitar Hero: Aerosmith (2008), Guitar Hero: Metallica и Guitar Hero: Van Halen (и двете през миналата година).

Отново по информация на агенция БГНЕС бъдещият симулатор ще отговори на желанието на почитателите на бандата, организирали онлайн-петиция за създаването му (за която лично аз чувам за първи път – иначе с удоволствие бих я подкрепил). За сега няма повече информация по темата.

Така че на мен ми остава само да се надявам, че играта ще се появи (официално) и у нас (тъй като все пак не се славим с голяма Guitar Hero традиция), за да можем да се въплътим в ролята на създателите на I Want It All, Who Wants to Live Forever, Innuendo, We Will Rock You, Radio Ga Ga и The Show Must Go On.

Ако тази статия ти допада, винаги можеш да станеш приятел на E-lect във Facebook или да последваш този сайт в Twitter.

А ако харесваш сайта и желаеш да подкрепиш развитието му, ще се радвам да му станеш патрон в Patreon. Аз от своя страна ти обещавам да не съжаляваш.