Тази опция ще възстанови настоящата страница по подразбиране като върне всички затворени секции и категории.

MAZE – 2 години на сцена

Избирателен кодекс и поредно шоу в парламента; дипломати с агентурно минало, Божидар Димитров и неадекватен президент; Wikileaks и изсмукани от пръстите конспиративни теории. Все забавни теми, с които няма се занимаваме днес, не само защото не ми се пишат дълги материали, но най-вече, понеже, както вече се опитах да натъртя, животът е много по-богат, отколкото им се иска да си мислим на разни неграмотни пожарникари или новозабогатели ченгета и сдобили се с прекомерна власт историци.

Затова ще използвам скромната си трибуна, за да те поканя утре да се позабавляваш с моите приятели от група Maze, които ще отпразнуват две години на сцена и освен това ще представят първия си клип (към песен с името Delete). Събитието ще се състои в клуб Тукан в Студентски град, а входът – можеш да видиш и вляво – е пет лева.

Няма да ти губя времето с представяне на групата, която е достатъчно алтернативна – по широко разпространения в България стандарт Десислава-Преслава-Азис, за да предполагам, че ти е известна, обаче не мога да не споделя, че музиката, на която ще се порадваме, включва парчета (в стилистиката) на Korn, Linkin Park, Drowning Poll и Stone Sour.

Впрочем, нищо не пречи да я чуеш (също и тук) и да прецениш за себе си. До скоро!

2 коментара

  1. Tzvetan Nedjov каза:

    Много добри песни пишат. Успех им пожелавам!

  2. Miki каза:

    Жестоки са!