- E-lect.net - https://e-lect.net -

Prodigy и Gorillaz в Бургас

[1]Въпреки че E-lect не е новинарски сайт, не мога да пропусна да ти съобщя информацията от последните минути, гласяща, че тазгодишните хедлайнери на култовия фестивал Spirit of Burgas ще бъдат Prodigy и Gorillaz. Според сайта на събитието [2], момчетата от Prodigy ще забиват още първата вечер (т.е. на 13 август), подгрявани от също небезизвестната банда Apolo 440. На 14 ще можем да видим напълно непознатия за мен DJ Shadow, а на 15 идва шоуто Gorillaz Sound System, заедно с – внимание! – вокала на System of a Down Серж Танкиан.

Както е нормално за подобен фестивал, промоционалната цена на билетите е 99 лева за трите дни. След 14 май, обаче, тя скача на 120, а направо на входа ще бъде 140 лв. Еднодневните билети струват по 50 лева предварително и 60 на място.

Според официалната информация, Spirit of Burgas ще отваря в 18.00 часа през всеки от трите дни, а програмата ще започва в 19.00. С малко късмет може да се видим там.

Ако тази статия ти допада, винаги можеш да станеш приятел на E-lect във Facebook [3] или да последваш този сайт в Twitter [4].

А ако харесваш сайта и желаеш да подкрепиш развитието му, ще се радвам да му станеш патрон в Patreon [5]. Аз от своя страна ти обещавам да не съжаляваш.