Тази опция ще възстанови настоящата страница по подразбиране като върне всички затворени секции и категории.

Agents of S.H.I.E.L.D.

S.H.I.E.L.D. (съкратено от Strategic Homeland Intervention, Enforcement and Logistics Division) e организация, позната на феновете на марвълските филми като свързващото звено между сюжетните им линии преди появата на „Отмъстителите“. Във вселената на Marvel S.H.I.E.L.D. е нещо като строго секретна правителствена (или може би надправителствена) агенция, която се бори със свръхестествените заплахи за света, правейки всичко възможно, за да опази обикновените граждани от това да се сблъскат с тях и дори да разберат за тяхното съществуване.

След извънземната атака срещу Ню Йорк, показана ни в „Отмъстителите“, обаче тази задача вече не е толкова лесна за изпълнение. Светът сега е различен, а супергероите, чудовищата и боговете изпълзяват от приказките, за да станат част от живота на хората.

На този фон се развива действието във вероятно най-чакания сериал за настоящия сезон, с който Джос Уидън се завръща на малкия екран. Ако се съди по официалната информация и видяното в първия му епизод, Agents of S.H.I.E.L.D. ще разказва за поредица от не толкова грандиозни истории в периферията на епичните събития от предстоящите марвълски филми, допълвайки вселената им с нови герои, великолепни скъпоструващи ефекти, лековат хумор и бруталните диалози, с които Джос Уидън е толкова популярен.

Първият епизод, ознаменувал завръщането на един от основните персонажи във филмите досега (и на още един от „Отмъстителите“) беше страхотен. С нетърпение чакам излизането на следващите.

Ако тази статия ти допада, винаги можеш да станеш приятел на E-lect във Facebook или да последваш този сайт в Twitter.

А ако харесваш сайта и желаеш да подкрепиш развитието му, ще се радвам да ни станеш патрон в Patreon. Аз от своя страна ти обещавам да не съжаляваш.

1 коментар

  1. ally каза:

    Нямам търпение вече!