Тази опция ще възстанови настоящата страница по подразбиране като върне всички затворени секции и категории.

Сериалът „Приятели” се завръща?

По не съвсем понятни за мен причини в последните дни Facebook-ът ми беше залят от коментари за евентуалната поява на нов сезон на може би най-великия ситком на всички времена. Вкратце слухът, който се разпространява, е, че можем да очакваме следващите епизоди от живота на Моника, Чандлър, Рос, Рейчъл, Джоуи и Фийби през 2014 г. или точно едно десетилетие след като „Приятели” слезе от малкия екран.

По всичко личи обаче, че заглавието на днешния кратък материал е леко подвеждащо, а в този толкова популярен напоследък слух няма особена истина. Поне не и ако може да се вярва на изпълнителния вицепрезидент на NBC Ребека Маркс и на Warner Bros., цитирани да отричат завръщането на сериала.

Тъй като мен винаги ме е вълнувала ролята на медиите в пораждането на странни слухове, не мога да не спомена удивителната липса на професионализъм във все пак една от най-сериозните ни медии – Дневник – където първо се появи статия със заглавие „Приятели се завръща с нов сезон през 2014”, а след това същата бе пренаписана под ново име: „Матю Пери отрече завръщането на сериала Приятели”. За първия слух вече говорих. Що се отнася до „отричането” от страна на Пери, което, според Дневник, е станало в Twitter, то е дори по-далеч от истината. Последният tweet на актьора е от 12 април, а този, който нашата медия цитира – от края на миналата година (както впрочем съвсем ясно е казано в англоезичните източници, от които вероятно е взета информацията).

(Не)понятно бързо разпространилият се слух настрана, част от звездите от „Приятели” можеш да гледаш в собствените им сериали, последният от които е великолепният „Продължавай” с участието именно на вече споменатия Матю Пери.

Ако тази статия ти допада, винаги можеш да станеш приятел на E-lect във Facebook или да последваш този сайт в Twitter.

А ако харесваш сайта и желаеш да подкрепиш развитието му, ще се радвам да му станеш патрон в Patreon. Аз от своя страна ти обещавам да не съжаляваш.