Тази опция ще възстанови настоящата страница по подразбиране като върне всички затворени секции и категории.

Един месец E-lect

Съвсем неочаквано предишният редакционен материал ще бъде последван от още един такъв. При все че днес е денят на шегата, поводът за поредната ни среща е съвсем истински. Първият месец от историята на e-lect.net току-що остана зад гърба ни и това е удобен повод за бърза равносметка, придружена с поредица от кратки благодарности (да, знам, че тренирам за следващото раздаване на Пулицър). Няма да влизам в подробности за направените посещения, импресии или линкващи сайтове, тъй като все нещо трябва да остане за вътрешно ползване, но не мога да скрия радостта си от това, че този проект се радва на подкрепата на немалко мили хора (72 от които във Facebook) и най-вече от факта, че успя да си спечели саркастичните подмятания и откровени обиди на други – еколози и бгмами, както – естествено – можеше да се очаква.

Винаги съм смятал, че ужилените опоненти са също толкова важни за всеки, опитващ се да бъде активен и мислещ човек, колкото създадените приятелства. Така че ми се иска да си пожелая повече такива през април.

Тъй като поводът е радостен – рожден ден един вид – не мога да пропусна да благодаря на:

Жени за това, че на практика измисли името на сайта, както и за това, че не пропусна да ми каже какво не ѝ харесва в него. Знаеш ли, все по-често си мисля, че всички случки вече са се случили, всички приказки отдавна са разказани и всички целувки – целунати… но сетне се сещам за теб и не мога да спра да се усмихвам (и да, помня, че вече съм го казвал).

Теди – заради когото сайтът, на който се намираш, не е one man show, а си има екип – за това, че прочете на практика всеки материал, за направените поправки и за полезните забележки. Всички грешки, които все още могат да бъдат открити, са мои. А благодарностите за Теди продължават: за неоценимите му усилия да промотира e-lect.net, както и за пословичния му мързел (или по-скоро перфекционизъм), каращ всички да тръпнем в очакване на звездния му дебют.

Благодаря още на двама души, които не познавам на живо: Марфа – за това, че пусна линкове към двете статии за ГМО в собствения си блог и за хубавите думи по техен адрес; и Лонгалон – с благодарност, че ми посочи единствената (надявам се) сериозна грешка, която Теди не можа да открие.

Но най-вече благодаря на теб – който четеш този текст. С твоя помощ с течение на времето сайтът ще става все по-добър.

Ако тази статия ти допада, винаги можеш да станеш приятел на E-lect във Facebook или да последваш този сайт в Twitter.

А ако харесваш сайта и желаеш да подкрепиш развитието му, ще се радвам да му станеш патрон в Patreon. Аз от своя страна ти обещавам да не съжаляваш.