Тази опция ще възстанови настоящата страница по подразбиране като върне всички затворени секции и категории.

Кралят се завръща

Добре дошъл в неподвластния на природните закони свят на поп-иконите, които изхранват компании с размерите на по-малки държави години и даже десетилетия след смъртта си. В него има много претенденти за кралската корона, но – все още – само един истински крал. Неговото име е Майкъл Джексън, а звездният му пламък – толкова ярък, че вероятно ще сгрява близките и служителите му докъм Второто пришествие, че и малко след него.

Но, ако оставим настрана калпавите поетични сравнения, целта на днешната статия е да те информира, че поредният албум на Краля на попа (и първи от предвидените за период от седем години общо 10) ще се появи на пазара през ноември. Новината съобщава Yahoo, позовавайки се на Rolling Stone, и разкрива съществуването на повече от 100 неиздадени песни на Джексън, включително дуети с will.i.am (познат ни от Black Eyed Peas и да, така се пише, проверих!), Akon и Ne-Yo.

Е, това поне разсейва спекулациите, че – като типичен работохолик – Кралят продължава да записва от отвъдното. Засега.

В случай че трябва да съм сериозен, обаче, информацията за новия албум е страхотна, без значение какви са подбудите за пускането му в продажба. Тя става още по-добра в светлината на уверението на бившия CEO (така де, шеф) на Сони Мюзик Томи Мотола, че всяка от неиздаваните песни е с изключително качество и представлява потенциален хит.

Предвижда се албумът, който още си няма име, да съдържа 10 парчета (вероятно без вече излезлите посмъртно A Place With No Name, Another Day и This Is It). Дали ще бъде добър? Това само времето ще покаже.

Забележка: Не вярвам някой да се заблуди, но все пак… снимката по-горе не е от обложката на новата тава. Доколкото им е известно, засега такава не е показвана.

Ако тази статия ти допада, винаги можеш да станеш приятел на E-lect във Facebook или да последваш този сайт в Twitter.

А ако харесваш сайта и желаеш да подкрепиш развитието му, ще се радвам да му станеш патрон в Patreon. Аз от своя страна ти обещавам да не съжаляваш.