Тази опция ще възстанови настоящата страница по подразбиране като върне всички затворени секции и категории.

9/11 Revealed

С днешната статия продължавам темата за Световната конспирация™, с която те занимах вчера. Причина да я напиша е един друг материал, (по някакво конспиративно съвпадение) добил популярност преди малко в Свежо, чието претенциозно заглавие твърди, че ще ти разкрие тайната за срутването на Кулите Близнаци на 11 септември 2001 г.

Not surprisingly, подобно нещо не се случва, а вместо него авторът Николай Николов ни занимава с една известна от пет-шест години интернет закачка, за която се знае, че няма никаква връзка с истината… ами, от 5-6 години. Накратко, той иска от доверчивия читател да напише в Word Q33 NY (според него номера на първия похитен на 11 септември самолет), след което да промени шрифта на Windings. Резултатът съм ти го извадил на картинката вляво.

Pretty impressive, a? Разбира се, докато не се сетиш да потърсиш широко известните истински номера на отвлечените машини – а те са 11, 175, 93 и 77.

В интерес на истината мога да разбера господин Николов, който очевидно има психически проблеми и чийто блог, според мен, е задължително място за разтоварваща смехова терапия. Това, което не разбирам, са 215-те посещения само от Свежо и 34-те безкритични коментара (срещу 1 с особено мнение) пак там към момента, в който пускам настоящия материал.

Не знам дали да се смея или да плача, честно!

Ако тази статия ти допада, винаги можеш да станеш приятел на E-lect във Facebook или да последваш този сайт в Twitter.

А ако харесваш сайта и желаеш да подкрепиш развитието му, ще се радвам да ни станеш патрон в Patreon. Аз от своя страна ти обещавам да не съжаляваш.

2 коментара

  1. MacTeP каза:

    Заради подобни глупости повечето, които смятаме 9/11 за най-малкото съмнителен, ни приемат за луди. Всъщност това е и проблемът с повечето конспирации… винаги се намира някой видимо ненормален, който да опорочи всичко. Разни ненормалници като David Icke и Alex Jones просто разказват играта на критичното мислене и поне според мен трябва да бъдат лекувани.

  2. Тези не съм ги чувал, бтв. Те кои са? 🙂