Тази опция ще възстанови настоящата страница по подразбиране като върне всички затворени секции и категории.

Cinema Sins

Тъй като става все по-трудно да избера коя точно правителствена глупост да коментирам, а планираните материали за E-lect са в процес на писане, реших днес да разнообразя тематиката на сайта и да те запозная с един от любимите си канали в YouTube.

По заглавието ще познаеш,  че той се нарича CinemaSins и вероятно ще се досетиш, че в него се говори за кино. А мотото на канала и прилежащия му уебсайтNo movie is without sin“ би трябвало да ти поскаже какво точно се коментира там. Водеща в Cinema Sins е поредицата под заглавието „Everything Wrong With…“, която хвърля ценна и изключително забавна светлина върху грешките в голямо количество популярни филми от последните години (и няколко класически произведения на седмото изкуство).

Тъй като няма как да мина без личните си любимци в този текст, от Cinema Sins можеш да научиш какво не е наред с Iron Man III, The Avengers, Star Trek: Into Darkness и The Hobbit: An Unexpected Journey.

Що се отнася до близкото бъдеще, в следващите няколко дни в E-lect ще имаш възможността да прочетеш втората част на Либертарианството, един превод на великолепен, но напълно непознат у нас автор, дълъг текст, посветен на последния филмов експеримент на любим режисьор и завършващата пета част на вероятно най-сложната поредица на сайта в последната година.

Ако тази статия ти допада, винаги можеш да станеш приятел на E-lect във Facebook или да последваш този сайт в Twitter.

А ако харесваш сайта и желаеш да подкрепиш развитието му, ще се радвам да ни станеш патрон в Patreon. Аз от своя страна ти обещавам да не съжаляваш.