Тази опция ще възстанови настоящата страница по подразбиране като върне всички затворени секции и категории.

Love on TV

Понякога силата на маркетинга може да бъде използвана, за да пропагандира лъжи, да всява ужас или да държи цели народи в подчинение – както показват множество примери, започващи с посланията на Ал Каида, преминаващи през Zeitgeist и конспиративното кино, и приключващи с пресата в Северна Корея. Понякога, обаче, тя помага на нормалните хора да донесат щастие на тези, които обичат. Знам, че не си личи, но вторите примери са ми любими и затова днес ще поговорим за Дейвид Джоунс.

Представи си един напълно обикновен телевизионен служител! Представи си, че той е влюбен в приятелката си! Представи си, че е готов да ѝ предложи брак! Е, стандартните варианти за това ежедневно биват изпитвани, както и множество доскоро нестандартни такива, така че те не са достатъчно интересни. Какво ти остава в подобна ситуация? Да разчупиш клишето напълно – по начин, който ще те превърне в интернет сензация.

В случая с Дейвид Джоунс това става, когато отправя предложението си… от екрана по време на фиктивен рекламен клип, видян от милиони, но предназначен за един единствен човек. С думите:

Много хора казват, че сме влюбени, сякаш е нещо лошо. Какво ще кажеш аз и ти да им покажем какво представлява истинската любов?

Нестандартно! Незабравимо! Адски готино! С което се опитвам да намекна, че ще бъде хубаво да се радваме на повече подобни примери, вместо на онези – другите – с които започнах днешния текст.

П.С. Снимката е скрийншот от оригиналния клип.

Ако тази статия ти допада, винаги можеш да станеш приятел на E-lect във Facebook или да последваш този сайт в Twitter.

А ако харесваш сайта и желаеш да подкрепиш развитието му, ще се радвам да му станеш патрон в Patreon. Аз от своя страна ти обещавам да не съжаляваш.

1 коментар

  1. Впрочем, всеки, който намира горното за твърде гей за този сайт, може да влезе тук пак утре, когато ще се върна към стандартната (не)провокирана агресия 🙂 .