Тази опция ще възстанови настоящата страница по подразбиране като върне всички затворени секции и категории.

Maze – промоция

Днес ще го давам накратко. В случай че принадлежиш към малкото, но сплотено семейство на редовните читатели на E-lect (между другото благодаря и на двамата), вече знаеш колко харесвам момчетата от група Maze и тяхната музика – а, ако не знаеш, честито, току-що го научи! Поради тази причина за мен е огромно удоволствие да те поканя на представянето на дебютния им албум.

Той се казва Cell 7034, и според абсолютно достоверен източник, няма да включва нито една чалга. (Но като се изключи този непростим пропуск, обещава да бъде доста добър.)

Датата на събитието (16 април) все още е далеч, обаче ти казвам от рано, защото от още по-сигурен човек знам, че билетите са на изчерпване и, ако не побързаш, ще изпуснеш. Мястото – клуб R.B.F в София, а цената на входа – 7 лв., в които, увериха ме, влизат две бири (една на самото събитие и втора на афтърпартито, което ще се проведе в „Тукан”). Концертът започва от 8 часа. Билети можеш да намериш в О.Ч.З. и „Яко”.

Понеже обещах да не съм голословен, остава да направя само две неща. Първо, тук можеш да видиш първия клип на (предполагам) първия сингъл на Maze – Delete – точно да се ориентираш дали групата ти допада. И второ, в случай че отговорът е положителен, никой няма да се обиди, ако я подкрепиш за „Spirit of Burgas” на този сайт.   

4 коментара

  1. Кирил каза:

    Сърдечно благодарим!!! И ви чакаме на 31 март във Фенса, а след това и на 16ти в R.B.F.!!!

  2. Аз за Фенс що не знам? 🙂

  3. Божо каза:

    Групата определено ми допада. Но на концерта едва ли ще мога да дойда – тогава някакви пътувания се мътят по тия дати, но да видим. Виж, за гласуването проблем няма :).

  4. Е, и други дати (ще) има! 🙂